Kosmetika I Love... Videorecenze

17. října 2012 v 20:55 | K. |  Naše Filmy,Videa
Zdravím, takže mám tady své první samostatné video. :D Je to taková malá recenze na dva výrobky značky I Love...
Taková poznámečka. U toho krému na ruce; shcválně tam nejde vidět, jak to na ruku přímo kypu, protože mi toho vždycky vyteče hrozně moc a když jsem to zkoušela natočit předtím, troška krému mi vystříkla i na objektiv. :D Tak proto, aby se to nestalo zase :DDD Podělané to je prostě :D


Recenze na výrobky I Love... od Niki zde.

Máte na nás nějakou prosbičku nebo otázku? Pište na formspring.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ewka Ewka | E-mail | Web | 18. října 2012 v 10:38 | Reagovat

Máš strašně krásný hlas :))* :D Já mám takovou to kosmetiku jen od Balei. Můžu se zeptat kolik stál ten krém na ruce a na tělo? :))

2 Catherine Catherine | Web | 18. října 2012 v 19:38 | Reagovat

Jů máš super hlas a jsi moc hezká :3
kde je prosím Douglas?? :D

3 N. N. | Web | 18. října 2012 v 20:55 | Reagovat

též souhlasí))

4 Queenka. Queenka. | Web | 19. října 2012 v 19:41 | Reagovat

Úžasná jsi v tom videu ale značku I Love vůbec neznám:DDDD Nikdy jsem to neslyšela jinak úžasné video. Někdy jsi to koupím.

5 svet-jak-ho-vidime svet-jak-ho-vidime | Web | 19. října 2012 v 21:26 | Reagovat

Super video!:)*
Z kosmetiky I love nic nemám ale určitě si něco pořídím!:D:)

6 M&M M&M | Web | 20. října 2012 v 10:51 | Reagovat

Super video :))

7 Krikri & Štěpka Krikri & Štěpka | Web | 22. října 2012 v 17:09 | Reagovat

Díky za tip ám taky strašně suchou pokožku kde že se dá ten krém sehnat?

8 Adellin^^ Adellin^^ | Web | 22. října 2012 v 17:25 | Reagovat

Supr video:)) Jinak I love kosmetiku mám moc ráda mám már kousků:)

9 t t | Web | 23. října 2012 v 17:16 | Reagovat

[1]:

[7]: pusťte si to video a možná to zjistíte. :)

10 ~ Essie Forgotten ~ ~ Essie Forgotten ~ | E-mail | Web | 23. října 2012 v 17:54 | Reagovat

Suprová recenze. Je škoda že ze začátku tam nejsou ty produkty moc vidět ale pak jsem už viděla ... :).

11 Kamííí:) Kamííí:) | 23. října 2012 v 18:08 | Reagovat

Bezvadný video super klip a fakt máš dobrej hlas :D

12 werunkawarna werunkawarna | Web | 24. října 2012 v 21:51 | Reagovat

Skvělé,ale mohla jsi zavřít okno ! :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama